På gång

blomma hemsida03

Medicinsk maratonyoga söndagen den 6 januari i Mariefred

En dag för dig som vill hitta lugnet och samtidigt ladda batterierna.. Medicinsk Yoga är en yoga för alla nybörjare som van yoga utövare. Dagen innehåller 4 pass du går på så många du vill, varje pass ger dig en lott till en vinst som är ett terminskort (värde 1 500). Du behöver ha en egen matta med dig, en varm tröja och träna i lediga kläder. De flesta övningar kan du göra på stol eller yogapall (finns några att låna). Varje pass kostar 100 kr, väljer du att gå alla fyra betalar du 300 kr och har 4 lotter till ett terminskort.
Att göra fler pass under en dag är en speciell känsla, kroppen släpper taget om spänningar och cirkulationen ökar, ett lugn och välbefinnande infinner sig.
Plats: Långgatan 21, lokal IOGT. Kök finns om du vill värma lunch eller om du väljer att köpa en sallad på ICA butiken.

Anmälan gör du på info@iamyoga.se el ring 0731-521230. Du kan betala på plats

Pass 1 börjar kl 9.00
Pass 2 börjar kl 10.30
Pass 3 börjar kl 13.00
Pass 4 börjar kl 14.30
Dagen avslutas med en ljusmeditation

Varmt välkomna

 

 

 

 FB logga kurscropped-IngerEkmanLogga.jpg

 

.

 Nästa tillfälle mitten av februari 2019

En helgkurs  för dig som vill lära dig mer om dig själv, få kunskap och förståelse om hur du själv kan må bättre och höja din livskvalitet, hitta din inre styrka, förändra och nå dina mål.

Dag 1, start kl 9.00 – 16,00
Vi kommer att börja dagen med ett avstressande Mediyogapass och lära oss mer om andningens helande inverkan på din kropp.

Därefter en föreläsning om stressens inverkan på binjurarna. varje deltagare har möjlighet att bli testad om eventuell stresspåverkan på binjurar, sköldkörtel, candida och tungmetaller i kroppen.
Du kommer också att få lära dig en enklare sittande massage, och vi avslutar dagen med ett yogapass för att reducera stress i binjurarna.

Dag 2: start kl 8.30 – 15,30
Börjar med ett Mediyoga pass.

Därefter en föreläsning om sk ”mystiska sjukdomar” som är svåra att få en förklaring på, men som påverkar fysiskt, psykiskt och mentalt.
Efter lunch gör vi en guidad meditation där vi fokuserar på att höja din inre potential och nå dina mål. Det kan handla om bättre hälsa, nytt jobb, ny bostad, bättre ekonomi eller hitta en relation.
Vi avslutar dagen med en föreläsning om Candida och tarmhälsa.

Så ladda för en inspirerande och lärorik helg som kommer att ge dig verktyg att ta hand om dig själv på bästa sätt och höja din livskvalitet.

Pris för hela helgen kr 1 950, väljer du en utav dagarna pris 1 100, Lättare lunch och fika ingår
Plats: Långgatan 21, Mariefred (lokal IOGT)
Anmälan; evasmuskelvard@telia.com el info@iamyoga.se.el gå in på flik boka
El ring för mer info 0703-973737          el     0731-521230.

Varmt välkommen med din anmälan

Eva Larsson, Homopat, Auktoriserad Kroppsterapeut        Inger Ekman, Medicinsk Yogalärare