På gång

blomma hemsida03

 FB logga kurscropped-IngerEkmanLogga.jpg

 

.

 Nästa tillfälle 9-10  mars 2019

En helgkurs  för dig som vill lära dig mer om dig själv, få kunskap och förståelse om hur du själv kan må bättre och höja din livskvalitet, föreläsningar varvat med Medicinsk Yoga ger dig ett helhetsperspektiv till optimal hälsa.

Dag 1,
Vi kommer att börja dagen med ett avstressande Mediyogapass och lära oss mer om andningens helande inverkan på din kropp.

Därefter en föreläsning om stressens inverkan på binjurarna. varje deltagare har möjlighet att bli testad om eventuell stresspåverkan på binjurar, sköldkörtel, candida och tungmetaller i kroppen.
Du kommer också att få lära dig en enklare sittande massage, och vi avslutar dagen med ett yogapass för att reducera stress i binjurarna.

Dag 2:
Börjar med ett Mediyoga pass.

Därefter en föreläsning om sk ”mystiska sjukdomar” som är svåra att få en förklaring på, men som påverkar fysiskt, psykiskt och mentalt.
Efter lunch gör vi ett stretch/yoga pass där vi i lugn takt sträcker ut muskler och leder sätter fart på cirkulationen i kroppen och med andningens hjälp kan kroppen släppa taget om spänningar som förorsakar stelhet och smärta.
Vi avslutar dagen med en föreläsning om Candida och tarmhälsa.

Så ladda för en inspirerande och lärorik helg som kommer att ge dig verktyg att ta hand om dig själv på bästa sätt och höja din livskvalitet.

Pris för hela helgen kr 1 950, väljer du en utav dagarna pris 1 100, Lättare lunch och fika ingår
Plats:Seminarievägen 7, Strängnäs
Tid: 9-16

Anmälan; evasmuskelvard@telia.com el info@iamyoga.se.el gå in på flik boka
El ring för mer info 0703-973737          el     0731-521230.

Varmt välkommen med din anmälan

Eva Larsson, Homopat, Auktoriserad Kroppsterapeut        Inger Ekman, Medicinsk Yogalärare