På gång

FB logga kurs cropped-IngerEkmanLogga.jpg

 

.

 Nästa tillfälle mitten av februari 2019

En helgkurs  för dig som vill lära dig mer om dig själv, få kunskap och förståelse om hur du själv kan må bättre och höja din livskvalitet, hitta din inre styrka, förändra och nå dina mål.

Dag 1, start kl 9.00 – 16,00
Vi kommer att börja dagen med ett avstressande Mediyogapass och lära oss mer om andningens helande inverkan på din kropp.

Därefter en föreläsning om stressens inverkan på binjurarna. varje deltagare har möjlighet att bli testad om eventuell stresspåverkan på binjurar, sköldkörtel, candida och tungmetaller i kroppen.
Du kommer också att få lära dig en enklare sittande massage, och vi avslutar dagen med ett yogapass för att reducera stress i binjurarna.

Dag 2: start kl 8.30 – 15,30
Börjar med ett Mediyoga pass.

Därefter en föreläsning om sk ”mystiska sjukdomar” som är svåra att få en förklaring på, men som påverkar fysiskt, psykiskt och mentalt.
Efter lunch gör vi en guidad meditation där vi fokuserar på att höja din inre potential och nå dina mål. Det kan handla om bättre hälsa, nytt jobb, ny bostad, bättre ekonomi eller hitta en relation.
Vi avslutar dagen med en föreläsning om Candida och tarmhälsa.

Så ladda för en inspirerande och lärorik helg som kommer att ge dig verktyg att ta hand om dig själv på bästa sätt och höja din livskvalitet.

Pris för hela helgen kr 1 950, väljer du en utav dagarna pris 1 100, Lättare lunch och fika ingår
Plats: Långgatan 21, Mariefred (lokal IOGT)
Anmälan; evasmuskelvard@telia.com el info@iamyoga.se.el gå in på flik boka
El ring för mer info 0703-973737          el     0731-521230.

Varmt välkommen med din anmälan

Eva Larsson, Homopat, Auktoriserad Kroppsterapeut        Inger Ekman, Medicinsk Yogalärare